Kedves Horgászvendégeink!

 

Horgásztavunk elérkezett egy korszak végéhez. Ezentúl csak SPORT HORGÁSZJEGYET fogunk árusítani és a 'fogd meg, engedd vissza' elv alapján üzemelünk a jövőben. Elvihető halat tartalmazó napijegyünk MEGSZŰNT!!! A meglévő méltán híres nagytestű halállományunkat (ponty 28 kg-ig, amúr 18 kg-ig) szeretnénk nagy mennyiségű 5 kg feletti pontyokkal tovább növelni, hogy a hozzánk érkező sporthorgászok, minél jobban érezzék magukat. Ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt 16 évben a mi tavunkat látogató horgászvendégeknek, hogy minket választottak. Nagyon reméljük, hogy a jövőben is sokan fognak nálunk horgászni és mind szebb fogásokat érnek el. Továbbra is nagy szeretettel várjuk kedves vendégeinket.Részletesebb információról érdeklődni a helyszínen, a +36-30/329-3951-es vagy a +36-30/663-8152-es telefonszámon. 
Üdvözlettel a Fekete család.  

 

Stimati Pescari!

Balta noastra de pescuit a sosit la o alta perioada! Din data de 2015 .11. 11 vindem bilete numai pentru pescuit Sportiv!

Dupa capturare se fac poze si se da drumu.
In balta sint pest mari (Crap 28kg, Amur 18kg)
In zilele precedente mai lansam in balta Crapi de peste 5 kg ca Pescari Sportivi sa se simte cit mai bine.

Astazi 2015.11.11 Populam Sturioni de peste 8kg
Vrem sa Multumim tuturor pescailor care au ales balta noastra de pescuit si speram ca si in Anii urmatori ne vizitati pentru capturi mari!

Cu Respect Familia Fekete.

Numai in Forinti se poate plati! In Ron (Lei) sau in Euro NU se poate plati!